Om os

Kontormøbler A/S er en dansk virksomhed, som specialiserer sig i at lavere kontormøbler af høj kvalitet, primært fra danske og europæiske producenter. Det gør at vi kan tilbyde dig fleksible og hurtige leveringsmuligheder, uanset om du ønsker at få dine møbler leveret til din arbejdsplads eller hjemadresse.

På vores hjemmeside har vi et stort udvalg af lagerførte varer, herunder kontorstole, hæve-sænkeborde og bordlamper, som kan leveres på kun 1-3 hverdage. Vi giver dig også mulighed for at vælge din egen leveringsdato, når du bestiller på vores hjemmeside.

Vores mission
Med en stærk digital tilgang gør vi det nemt og enkelt for virksomheder at etablere inspirerende fysiske rammer for arbejdet med et bredt sortiment af kvalitetsmøbler til konkurrencedygtige priser.

Besøg vores regionale showrooms
Vi har showrooms i Aarhus, København, Herning og Aalborg, hvor du kan se vores udvalg af møbler. Find adresse og åbningstid her.

Er du erhvervskunde og har brug for indretningshjælp? Vores indretningskonsulenter tager gerne et uforpligtende indretningsmøde med dig – book et møde her.