Stort udvalg af billige ergonomiske kontorstole

Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige kontorstole – du finder både modeller med og uden armlæn og nakkestøtte, aktive stå-støttestole og klassiske modeller. Fælles for dem alle er, at de er ergonomiske og af høj kvalitet.

Filter

En ergonomisk kontorstol har mange indstillingsmuligheder

I vores store udvalg af ergonomiske kontorstole, har mange af vores modeller flere indstillingsmuligheder, så du kan tilpasse dem efter din krop og arbejdsstilling. En ergonomisk kontorstol er nemlig kun god for din krop, hvis den er indstillet rigtigt. Derfor bør du overveje, hvor meget du skal bruge din kontorstol og finde ud af, hvilke indstillingsmuligheder du har brug for.

Blandt vores kontorstole finder du alt fra vores billige kontorstol Younico med de mest basale funktioner til Siff kontorstolen, der har alle de indstillingsmuligheder du skal bruge, hvis du til daglig sidder på en kontorstol og arbejder i flere timer. Selvom Siff har mange indstillingsmuligheder, er den faktisk ret brugervenlig. Det er derfor heller ikke så sært, at Siff er blandt vores mest populære kontorstol.

Supplerer du kontorstolen med et hæve-sænkebord, får du en optimal ergonomisk arbejdstilling igennem hele arbejdsdagen, uanset om du arbejder hjemmefra eller på kontoret. Her får du rig mulighed for at skabe variation i din arbejdstilling, hvor du kan veksle mellem at stå op og sidde ned. På den måde undgår de de fastlåste stillinger og reducerer de stillesiddende timer, der ofte er synderne i de mange smerter, der kan opstå i ryg, lænd og skuldre.

Sådan vælger du den bedste kontorstol

Det er ikke lige meget, hvilken kontorstol du vælger – især hvis du tilbringer det meste af arbejdsdagen bag skærmen. Går du med overvejelser om en ny kontorstol, så bør du overveje følgende:

  • Funktioner – hvad skal stolen bruges til?
  • Størrelse – hvad er din højde og vægt?
  • Design – hvordan skal kontorstolen se ud?
  • Kontorstole uden hjul eller med?
  • Tilvalg – skal du have en kontorstol med armlæn, nakkestøtte eller andet?

Ergonomiske kontorstole i alle prisklasser

Vi har kontorstole i alle prisklasser. Så uanset hvor stort dit budget er til en kontorstol, så kan du finde en kontorstol, der passer til netop dine behov og til dit budget. Vi mener at alle fortjener at sidde på en kontorstol, der er både ergonomisk og til en overkommelig pris. Benyt vores filter funktion i venstre side, hvor du kan justere på bl.a. pris.