Bordlamper i høj kvalitet

God belysning er en vigtig del af et godt arbejdsmiljø, og her på siden finder du derfor et stort udvalg af bordlamper med hurtig levering. Optimalt arbejdslys er både godt for produktiviteten og for dit helbred, og en smuk lampe sætter desuden prikken over i’et på hjemmekontoret eller arbejdspladsen.

Arbejdstilsynet anbefaler ved kontorarbejde og vedvarende læsning en arbejdslampe, der kan give 500 lux. Hos Kontormøbler.dk finder du et bredt udvalg af bordlamper til kontor og hjemmearbejdsplads med forskellige udtryk og funktioner – du finder helt sikkert noget til din smag, uanset om du leder efter en klassisk lampe, et industrielt look eller noget helt tredje.

Filter

Se vores brede udvalg af bordlamper

I vores sortiment finder du alt fra den klassiske bordlampe til arkitekt bordlamper. En bordlampe skal både være praktisk, funktionelt og være flot at se på. Uanset hvilke bordlampe du er på udkig efter, så har vi noget for enhver smag. Kom gerne forbi vores showroom og se alle vores bordlamper. Her står vores personale klar til at rådgive dig om, hvilken bordlampe der passer bedst til dig.

En god bordlampe til dit skrivebord er vigtigt

Dårlig belysning kan give hovedpine og irritere øjnene. Det vil påvirke din produktivitet og koncentrationsevne, når du skal sidde og fordybe dig i dine arbejdsopgaver. Derfor bør du investere i en god skrivebordlampe, der passer til dit behov. Det gælder også i høj grad på hjemmekontoret.

Start med at finde ud af, hvor meget belysning du har brug. F.eks. kræver læsning mere belysning end arbejdet ved tastaturet. Består dit arbejde udelukkende af sidde foran computerskærmen, så anbefaler vi at du vælger en bordlampe, der har asymmetrisk fordeling af lyset. Det gør at lyset bliver jævnt fordelt i en skrå vinkel, så man reducerer ubehagelige refleksioner i skærmen.

Læs også vores guide: Sådan vælger du den rigtige bordlampe

Se og afprøv vores bordlamper inden køb

Vi har 4 showrooms hvor du kan se og afprøve vores udvalg af bordlamper. Vores showrooms ligger i Aarhus, Herning, Aalborg og Købehavn. Alle showrooms har et stort udvalg af bordlamper, så du kan finde den bordlampe der passer til dit hjemmekontor.