Ergonomi er vigtigt både på kontoret og på hjemmearbejdspladsen. Ergonomi betyder kort og godt, at du tilpasser arbejdsforholdene og dine arbejdsstillinger til lige netop dig. Variation og bevægelse er nøgleordene, når det gælder ergonomi på kontoret. Derfor finder du her et udvalg af ergonomiske produkter med hurtig levering.

Filter

Opgradér dit hjemmekontor med ergonomisk tilbehør

En opgradering af ergonomien på kontoret kan f.eks. betyde, at kontorstolen indimellem erstattes af et balancebræt. Det giver mulighed for bevægelse og træning af muskler og balance – og du kommer op at stå. Også udstyr som en laptop stand eller en rollermouse bidrager til forbedret ergonomi og til at undgå smerter i skuldre, nakke og ryg.

Få mere variation i din arbejdstilling med ergonomiske redskaber

Mere bevægelse og variation i arbejdstillingerne i løbet af dagen er definitionen på den bedste arbejdstilling. Med et ergonomisk tilbehør kan det blive nemmere at variere din arbejdstilling – uden helt at tænke over det. Vi ved godt, at du nogle gange kan have hektiske dage, hvor du skal nå en masse opgaver og deadlines. Derfor har vi udvalgt de bedste ergonomiske redskaber, der er lige til at komme i gang med at bruge på få minutter.