Hæve-sænkeborde

Her på siden finder du hæve sænkeborde med hurtig levering. Flere af vores hæve-sænkeborde er produceret i Skive af Dencon. Udvalgte borde er FSC-mærket, og dette vil fremgå tydeligt på det enkelte bord. Det betyder, at træet kommer fra skove, der drives bæredygtigt. Køber du et hæve sænkebord hos os, handler du derfor både lokalt og miljøvenligt.

Premium – Til den kvalitetsbevidste bruger
Vores hæve sænkeborde der er markeret med et premium label er designet og produceret i Danmark. Her er der anvendt de absolut bedste kvalitetsmaterialer. Du får et komplet og lækkert hæve sænkebord med en rummelig kabelbakke, stor kabelgennemføring, elegant let kantprofil og Linak motor, der giver mere motorkraft sammenlignet med andre borde.

Filter

Udforsk vores store udvalg af hæve sænkeborde

Vores udvalg af hæve-sænkeborde tæller både klassiske borde og vægmonterede modeller samt flere forskellige størrelser og overflader. Et bord behøver nemlig ikke at være sort eller hvidt, men kan også være en dyb grøn eller en smuk blå. Især på hjemmekontoret sætter mange pris på, at kontormøblerne lever op til en vis æstetisk standard, der gerne må passe ind i resten af indretningen derhjemme. Det gør vores hæve-sænkeborde, og samtidig hjælper de dig med at opfylde kravene til en sund og ergonomisk korrekt arbejdsplads.

Hvorfor er et hæve sænkebord bedre end et almindelig skrivebord?

Vores kroppe er ikke skabt til stillesiddende adfærd. Faktisk er vores kroppe skabt til bevægelse. Men bevægelse er der ikke meget af, når man har et stillesiddende job som kontormedarbejder. Og derfor kan et højdejusterbart bord hjælper dig til mere bevægelse og variation i din arbejdsstilling. Ofte er stillesiddende arbejde ved skrivebordet synderen til smerter i nakken, skuldrene og ryggen. Et almindelig skrivebord er fint, hvis du kun skal bruge det i få timer. Men lige så snart du sidder der i flere timer, så bør du overveje at få dig et hæve-sænkebord.

Vi har hæve sænkeborde i alle prisklasser

Hos Kontormøbler.dk har vi hæve sænkebord i alle prisklasser. Her kan du finde vores billige hæve-sænkeborde som Basic bordene til vores premium Delta hæve-sænkeborde, der er inklusiv kabelbakke og kabelgennemføring. Vores Basic borde er med en smal bordplade, som er ideelt for dig, der sidder og arbejder på en bærbar og ikke skal bruge ret meget bordplads. Men sidder du med en eller to skærme, så bør du overveje vores hæve-sænkeborde fra Dencon.

Prøv vores hæve sænkeborde i dit lokale showroom

Hos Kontormøbler.dk har vi 4 showrooms, hvor du har mulighed for at prøve vores hæve sænkeborde inden du køber. Vores showrooms er placeret i Aarhus, Herning, Aalborg og København. I alle vores showrooms har vi mange af vores hæve sænkeborde i flere varianter og farver stående, så du er sikker på at kunne finde det helt rigtige bord, der passer til netop dine behov og ønsker.

Varen blev tilføjet til kurven: