Hæve-sænkeborde

Her på siden finder du hæve-sænkeborde med hurtig levering. Flere af vores hæve-sænkeborde er produceret i Skive af Dencon. Udvalgte borde er FSC-mærket, og dette vil fremgå tydeligt på det enkelte bord. Det betyder, at træet kommer fra skove, der drives bæredygtigt. Køber du et hæve-sænkebord hos os, handler du derfor både lokalt og miljøvenligt.

Vores udvalg af hæve-sænkeborde tæller både klassiske borde og vægmonterede modeller samt flere forskellige størrelser og overflader. Et bord behøver nemlig ikke at være sort eller hvidt, men kan også være en dyb grøn eller en smuk blå. Især på hjemmekontoret sætter mange pris på, at kontormøblerne lever op til en vis æstetisk standard. Det gør vores hæve-sænkeborde, og samtidig hjælper de dig med at opfylde kravene til en sund og ergonomisk korrekt arbejdsplads.

Premium – Til den kvalitetsbevidste bruger
Vores hæve sænkeborde der er markeret med et premium label er designet og produceret i Danmark. Her er der anvendt de absolut bedste kvalitetsmaterialer. Du får et komplet og lækkert hæve-sænkebord med en rummelig kabelbakke, stor kabelgennemføring, elegant let kantprofil og Linak motor, der giver mere motorkraft sammenlignet med andre borde.

Filter
Varen blev tilføjet til kurven: