LP-mp

 

Meddelelse om flytning og navneændring

 

Igennem et årti har Dencon Centers uofficielle navn været Kontormøbler.dk. Det har vi nu taget konsekvensen af, og har ændret vores juridiske navn til Kontormøbler A/S.

 

Ligesom vi skifter navn, har vi også flyttet vores hovedkontor i Århus fra Risskov til Egå, mens vores øvrige showrooms i København, Aalborg og Herning fortsætter på samme adresse. Vores digitale platform på kontormøbler.dk vil også være uændret, så det er lige så nemt som tidligere at handle hos os.

 

Vi har længe være på udkig efter større lokaler, som i højere grad kunne præsentere vores spændende design møbel brands og indretningsløsninger. At vi nu også er placeret mere strategisk i forhold til motorvejsafkørsel, gør det nemt for vores kunder at kigge forbi.

 

Alle vores medarbejdere har ved flytningen fået bedre rammer og vi er fortsat tilgængelige til at drøfte en inspirerende kontorindretning. Vores ændring påvirker ikke vores evne til at være nem at komme i kontakt os uanset om det er service på det nye hovedkontor eller en af vores regionale indretningskonsulenter

 

CVR nummeret er det samme, men navn og adresse er ændret til:

 

Kontormøbler A/S

Muslingevej 36B

8250 Egå

Tlf: 86 12 30 40

info@kontormoebler.dk

 

CVR-nr 31631459