Her kan du se alle vores kontormøbler, der er på tilbud. Vi har altid gode tilbud på kontorstole, hæve sænkeborde, bordlamper og mange andre ergonomiske produkter.

Filter

Tilbud på kontormøbler

Er du på udkig efter kontormøbler på tilbud? Vi har mange kontormøbler på tilbud, så du kan sikre dig en god handel. Selvom vores kontormøbler er af højeste kvalitet, så har vi stadigvæk gode tilbud. Hos Kontormøbler.dk ønsker vi at alle skal have muligheden for at have en ergonomisk arbejdsplads, uden at det skal koste en bondegård.

Se alle vores kontorstole på tilbud

Et god ergonomisk kontorstol er et must, hvis du bruger flere timer om dagen foran computerskærmen. Det er vigtigt med en god kontorstol, der kan indstilles så den passer til dig. Er du på udkig efter en ny kontorstol? Så er du havnet på den rigtige side. Vi har forskellige typer af kontorstole – alt fra den klassiske kontorstol, designer kontorstole til gamer stolen. Lige nu er mange af vores kontorstole på tilbud. Slå til nu og gør et rigtig godt kup!

Billige hæve sænkeborde til hjemmekontoret

Lige nu får du vores kvalitets hæve-sænkeborde til en rigtig god pris. Et hæve-sænkebord er rigtig god til at hjælpe dig med at få mere bevægelse og variation i hverdagen. Vores hæve-sænkeborde kan også bruges til hjemmekontoret. Vi har dem i mange størrelser. Har du et lille hjemmekontor, så kan du med fordel vælge et vægmonteret hæve-sænkebord eller Basic bordet med en smal bordplade. Har du masser af plads kan du med fordel vælge vores Premium Delta-borde – her får du også kabelbakke og kabelgennemføring med i prisen.