Vælger du et hæve-sænkebord på 80×120 cm, får du en pladsbesparende model, som samtidig har samme dybde som de større modeller. Det betyder, at du stadig får masser af plads på skrivebordet.

Vores udvalg af 80×120 hæve-sænkeborde tæller desuden et væld af farver, materialer og designs.

Filter

Større fleksibilitet med et 80×120 hæve-sænkebord

Det siger næsten sig selv, at et mindre hæve-sænkebord både er lettere at flytte rundt og lettere at få plads til. Det betyder, at du uden de store problemer kan stille bordene op i forskellige formationer alt efter behov. Skal hæve-sænkebordene f.eks. stå i forlængelse af hinanden eller i små øer, betyder et kort bord, at formationen ikke vil optage så meget plads ud i rummet. Samtidig er der på et bord med en længde på 120 cm fint med plads til både en pc eller laptop og diverse andet udstyr eller dokumenter.

Et lille hævesænkebord 80×120 med mange muligheder

Et lille hæve-sænkebord 120×80 cm er langt fra ensbetydende med færre muligheder for at sætte dit eget præg. Du har fuldstændig samme udvalg af materialer, farver og funktioner som på vores større modeller – det vil du hurtigt kunne se i vores produktkonfigurator på de enkelte hæve-sænkeborde. Du kan bl.a. vælge mellem linoleum, laminat og finér, og farvemulighederne er næsten uendelige. Også stellets materiale, og om du ønsker kabelgennemføring, er op til dig.

Derudover har vi en række forskellige modeller tilgængelige. Ønsker du f.eks. et gavlbord med lukkede sider eller et enkeltsøjlet hæve-sænkebord, er det også muligt.

Hvilket hæve-sænkebord skal du vælge?

Når du skal bestemme dig for en model, er der flere ting at tage højde for. Designmæssigt kan det altid lade sig gøre at tilpasse bordet, så det passer ind i virksomhedens eller hjemmets øvrige indretning. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til denne del.

Derudover er der også bordets vandring at tage højde for – skal det kunne bruges til ekstra høje personer, eller skal det bare være helt standard?

Endelig er der flere tilvalg, du kan overveje. Skal der være kabelgennemføring, og hvad med en udtræksbakke under bordet til opbevaring?