Caféborde

Velegnet til den daglige brug i café, på restaurant og hotel 
flueben newStort udvalg af forskellige caféborde til fornuftige priser
flueben newVælg mellem mange forskellige farver, modeller og størrelser
flueben newFleksible caféborde, der let kan flyttes hen til det ønskede sted
flueben newCaféborde til både udendørs og indendørs brug
flueben newStilrent design i høj kvalitet

Filter

Stort udvalg af caféborde i lækkert design til café, restaurant og hotel

Størstedelen af vores udvalg af cafémøbler med caféborde og caféstole er fra det anerkendte italienske møbelhus Pedrali. Virksomheden er kendt for deres innovative og traditionelt italienske design, som passer til den nordiske og minimalistiske stil. Pedrali har derfor også vundet mange designpriser gennem årene.

Du kan nemt finde en matchende caféstol til dit cafébord i vores sortiment fra samme serie. F.eks. har vi Nolita-serien, hvor Nolita caféstol og Nolita cafébord tilsammen udgør et rigtig flot par. De kan vælges i utrolige mange farver og modeller, så du har mulighed for at opnå lige præcis den caféindretning, du altid har drømt om.

Vælg mellem forskellige bordplader, farver og størrelser til caféborde

Cafébordene kan fås i flere farver og bordoverflader som laminat, træfinér og mange flere. Bordene fås i forskellige varianter, bl.a. som kvadratisk og runde caféborde. Alle disse valgmuligheder åbner op for en masse indretningsmuligheder i forhold til din café, restaurant eller hotel.

Rengøringsvenlige cafébordplader

Overfladerne på cafébordene er rengøringsvenlige, hvilket gør dem velegnede til den daglige brug i cafémiljøet, hvor bordene skal tørres af mange gange dagligt. Cafébordene er robuste og praktiske og kan sagtens holde til, at mange mennesker bruger dem i løbet af dagen. Derudover kan bordene nemt flyttes dertil, hvor der er behov for dem, så indretningen i din café bliver fleksibel. Det er ikke til at spå, hvor mange kunder der kommer forbi i løbet af en dag. Og derfor er det super praktisk, at du hurtigt kan ændre i din indretning efter behov.

Caféborde til store og små arrangementer

De små caféborde anvendes oftest på caféer og restauranter. Men de er dog også populære i mange virksomheder på grund af deres store fleksibilitet. Cafébordene er f.eks. velegnede til at stå op ved, de er lette at flytte rundt med og står stabilt nok til at spise ved. Afholder du f.eks. et kursus eller seminar, er de oplagte som pauseborde, hvor deltagerne kan netværke eller få lidt at spise.

Et cafébord kan også bruges som uformelt mødested i et fællesareal i virksomheden. Man kan fint stå ved bordet med sin bærbare computer eller blot afholde et lynhurtigt møde, som ikke nødvendigvis kræver et mødelokale.

Vi ved, at alle ikke har samme smag eller behov, og derfor tilbyder vi cafébordene i forskellige farver og modeller. Der burde derfor være rig mulighed for at finde det helt rette cafébord til dine behov og ønsker. Har du brug for sparring eller inspiration, er du mere end velkommen til at kontakte os.