Topdanmark

Spar penge på møbler til hjemmekontoret

Er du ansat hos Topdanmark, kan du spare penge på dine møbler til hjemmekontoret. Kontormøbler.dk og Topdanmark har indgået et samarbejde, og derfor kan vi tilbyde dig en rabatkode på 20% på alle vores møbler på KontormøblerGO.

Brug denne rabatkode: FA2023

Har du brug for hjælp?
Kontakt os gerne på info@kontormoebler.dk.

Delta hæve-sænkebord med bordplade i hvid laminat, 3-leddet rundsøjlet stel i hvid

Køb designmøbler i højeste kvalitet

Tænker du på, hvor pæne møblerne på din arbejdsplads er? Måske ikke så ofte. Men på hjemmekontoret spiller æstetikken en rolle, fordi møblerne nu pludselig er en meget synlig del af dit hjem.

Måske er du en af de heldige, der har et separat kontor til hjemmearbejde. Sandsynligt er det også, at hjemmekontoret placeret i et hjørne af stuen, køkken-alrummet eller fordelingsgangen. Kontoret er dermed umuligt at skjule bag en lukket dør, og udseendet bliver endnu mere aktuelt.

En bruttolønsordning giver dig både en konkret besparelse, og så er giver det en oplagt mulighed for dig, der ønsker at skrue op for de designmæssige kvaliteter. Du kan nemt indrette et smukt hjemmekontor, der både tilgodeser din sundhed og dit æstetiske blik.

Vi har forståelse for, at møblerne i dit hjem repræsenterer dig. I vores udvalg af kontormøbler til hjemmekontoret har vi lagt vægt på både det funktionelle og det designmæssige aspekt. Det betyder, at du – til en særdeles fornuftig pris – kan få det bedste design ind i dit hjem.

Få optimal ergonomi derhjemme

Når du køber dine kontormøbler hos fageksperter, kan du være sikker på, at de lever op til alle ergonomiske krav. Vælger du at købe kontormøbler hos os gennem bruttolønsordningen, sparer du både penge og behøver ikke at gå på kompromis med ergonomien. Alle vores møbler er godkendt til fuldtidsarbejde, og de kan indstilles til at støtte din krop og forebygge smerter og skader.

Sid godt på din kontorstol
En billig kontorstol af dårlig kvalitet giver dig ikke den støtte, du har brug for. Så simpelt er det. Dårlig ergonomi kan give belastningsskader i kroppen, fordi mange af os bruger helt op til 60-70 % af vores tid på stillesiddende og inaktivt arbejde.

En god kontorstol kan justeres og tilpasses efter din højde, din vægt og siddestilling. Alle vores kontorstole kan indstilles i forskellig grad. Fælles for dem er, at de tilgodeser ergonomien i hele din arbejdsdag.

Bedre helbred med et hæve-sænkebord
Vidste du, at medarbejdere, som bruger højdejusterbare borde, er 71% mere fokuserede? De er også 66% mere produktive og 33% mindre stressede.

Den rigtig gode vane er at stå op i 15 minutter hver time, og det er let med et hæve-sænkebord. Står du op i 15 minutter hver time – eller ca. 2 timer om dagen – bliver du sundere og gladere. Du forbrænder ekstra kalorier og forbedrer din mentale sundhed. Og det kræver ikke andet end at rejse dig fra din stol.

Ergonomisk tilbehør skaber ekstra variation
Med ergonomisk tilbehør som f.eks. et Gymba board får du endnu bedre mulighed for at forbedre ergonomien og velværet i løbet af dagen. Du træner både balance, styrker muskler og forbrænder endnu flere kalorier end ved blot at stå op.

Har du brug for hjælp?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt:

Showrooms

AARHUS (Åbent efter aftale)
Rolighedsvej 36D, 8240 Risskov
Tlf. nr.: 86 12 30 40
info@kontormoebler.dk

KØBENHAVN
(Åbent hver tirsdag og torsdag fra kl. 13-16)
Raffinaderivej 10 Bygn. F1, 2300 København
Butikschef: René Junge
Tlf. nr.: 31 21 04 22

HERNING
(Åbent hver tirsdag og torsdag fra kl. 13-16)
Poulsgade 14, 1 sal, 7400 Herning
Butikschef: Svend Søndergaard
Tlf. nr.: 31 47 82 41

AALBORG
(Åbent hver tirsdag og torsdag fra kl. 13-16)
Nibevej 20B, 9200 Aalborg
Butikschef: Tina Højbjerg Hansen
Tlf. nr.: 31 15 87 74