Mødeborde og konferenceborde

Mødeborde og konference til alle typer lokaler

Konferenceindretning er meget forskellige fra virksomhed til virksomhed – og selv i den samme virksomhed kan du have meget forskellige krav til mødelokalerne. Nogle mødelokaler skal kunne rumme mange personer på én gang og have plads til de store armbevægelser og måske andet udstyr i form af whiteboards. Mens andre, mindre mødelokaler lægger op til, at man kan sidde i en lille gruppe eller bare to medarbejdere og holde møde i fred og ro.

Uanset størrelsen af dit mødelokale, så har vi et varieret udvalg af mødeborde fra forskellige leverandører. De har været vores samarbejdspartnere i rigtige mange år, og derfor kan vi med 100% stå indenfor vores produkter. De fleste mødeborde på Kontormøbler.dk er fra danske møbelproducent Dencon, som efterhånden har over 50 års erfaring med fremstilling af ergonomiske kontormøbler.

Skal du bruge mødeborde og mødestole?

Kontakt os på:
Mail: info@kontormoebler.dk.
Telefon: 86 12 30 40

Klassisk mødebord eller den utraditionelle udgave?

Sommetider skal det være klassisk og uden så mange dikkedarer – det vil mange f.eks. foretrække, når de er på jagt efter et mødebord til et bestyrelseslokale, eller hvis du skal bruge konferenceborde til f.eks. et hotel eller en anden lokation, der skal fremstå pæn og eksklusiv. Her vil afdæmpede farver og klassiske materialer næsten altid være et hit, ligesom ben i krom sætter en prik over i’et.

I andre tilfælde må der gerne være lidt mere spræl på farverne og det kreative islæt på de valgte konferencemøbler – især, hvis mødelokalet bruges til brainstorms eller på anden måde skal give inspiration til deltagerne på mødet. Det kan du f.eks. klare ved at vælge en linoleumsbordplade i en anderledes farve. Også faconen på bordet kan bruges til at bryde de vante rammer – vælg f.eks. bordpladen “Diamond” til vores Flake mødebord, som med sin femkantede form er en både sjov og stilfuld tilføjelse til mødelokalet. I det kreative mødelokale kan også de valgte mødestole gøre en stor forskel – vælg f.eks. den samme model i flere forskellige farver for at give et dynamisk og anderledes udtryk.

Masser af muligheder for selv at designe mødeborde

Mødeborde er – naturligvis – velegnede til mødelokalet, men også til kantinen, caféen og konferencesalen. Vores mødeborde og konferenceborde fås med kvadratiske, runde, ovale og firkantede bordplader i flere størrelser og overflader. Der er lidt af hvert at vælge imellem, så mon ikke vi har et mødebord, som er lige noget for dig? Skal du bruge lidt mere hjælp til at vælge det rigtige mødebord eller konferencebord, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os på info@kontormoebler.dk.

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt:

Showrooms

AARHUS (Åbent efter aftale)
Rolighedsvej 36D, 8240 Risskov
Tlf. nr.: 86 12 30 40
info@kontormoebler.dk

KØBENHAVN
(Åbent hver tirsdag og torsdag fra kl. 13-16)
Raffinaderivej 10 Bygn. F1, 2300 København
Butikschef: René Junge
Tlf. nr.: 31 21 04 22

HERNING
(Åbent hver tirsdag og torsdag fra kl. 13-16)
Poulsgade 14, 1 sal, 7400 Herning
Butikschef: Svend Søndergaard
Tlf. nr.: 31 47 82 41

AALBORG
(Åbent hver tirsdag og torsdag fra kl. 13-16)
Nibevej 20B, 9200 Aalborg
Butikschef: Tina Højbjerg Hansen
Tlf. nr.: 31 15 87 74