Stort udvalg af Laminat hæve sænkeborde i høj kvalitet

Laminats høje modstandsdygtighed gør laminat til et populært valg til borde på skoler og i kantiner. Kort sagt er laminat oplagt til borde, der skal kunne tåle at blive brugt og rengjort ofte. Husk dog, at laminat ikke kan tåle direkte kontakt med varme genstande som som pander, gryder og fyrfadslys.

Filter

 Hvorfor skal du vælge en laminat bordplade?

Højtrykslaminat (HPL) består af mange lag papir, som er imprægneret med varmehærdede, syntetiske harpikser. Under fremstillingen bliver disse lag presset sammen under varmebehandling og meget højt tryk. Det giver laminat en glat og blank overflade.

En anden fordel er, at der stort set ikke er nogen grænser for, hvor mange farver en laminat-bordplade kan laves i. Du kan også få laminat-bordplader, der ligner træ, eller har forskellige mønstre.

Sådan rengør du din bordplade af laminat

En laminat-bordplade kan tåle de gængse kemikalier og rengøringsmidler i husholdningen, hvilket er med til at gøre den til et populært valg. Syrer og baser må du dog ikke bruge.

Vælger du at rengøre en bordplade af laminat med vores laminat-rens, kan du både rengøre og beskytte overfladen på samme tid. Vores rensemiddel indeholder naturvoks, plejer bordpladen og er let at bruge.