Et lille hæve-sænkebord er velegnet til hjemmekontoret, hvor pladsen måske er lidt mere knap. Dog kan små hæve-sænkeborde også sagtens bruges på arbejdspladsen, fordi de giver nøjagtig de samme ergonomiske fordele som et større hæve-sænkebord.

Her kan du se vores store udvalg af 80×140 cm hæve-sænkeborde.

Filter

80×140 Hæve-sænkeborde

Et hæve-sænkebord er ikke bare et hæve-sænkebord – de fås i et væld af størrelser, farver og materialer, så du kan finde bordet til lige dine behov. Et 80×140 cm hæve-sænkebord på  passer ind de fleste steder og giver samtidig mulighed for at skifte arbejdsstilling i løbet af dagen. En ergonomisk arbejdsplads kan altså sagtens være pladsbesparende, og små hæve-sænkeborde er desuden lettere at placere, både på arbejdspladsen og på hjemmekontoret.

Find et lille hæve-sænkebord – uden at gå på kompromis

Her på siden finder du vores udvalg af små hæve-sænkeborde. Et hæve-sænkebord på 80×140 cm hører ikke til blandt de allermindste, men du vil kunne mærke en betydelig pladsbesparende forskel i forhold til de største modeller. Det betyder dog ikke, at du får færre muligheder, når det gælder udtryk, design og selvfølgelig komfort.

Vores små hæve-sænkeborde kan du få i en lang række forskellige typer finér som f.eks. eg, bøg og ahorn, eller du kan vælge linoleum, laminat eller nano-laminat. Det vil sige, at der næsten ikke er nogen grænser for, hvilke farver du kan vælge.

Små borde er særligt fleksible

Et 80×140 cm hæve-sænkebord er let at få plads til på hjemmekontoret – også, hvis hjemmekontoret befinder sig i et hjørne i stuen eller soveværelset. På arbejdspladsen giver de kortere borde flere muligheder for forskellige opstillinger og formationer, og det er lettere at få plads til en ekstra arbejdsplads.

Hæve sænkebord med kabelbakke

En kabelbakke til skrivebord er en nem og hurtig måde at få samlet alle dine ledninger på. På den måde har du altid et pænt og ryddeligt gulv, og det er nemmere at komme til med rengøringen.