Leder du efter kontormøbler til dit hjemmekontor? Vi har et stort udvalg af kontorstole, hæve sænkeborde, bordlamper og andre ergonomiske produkter som passer til hjemmekontoret.

Ergonomi er lige så vigtigt når man arbejder hjemmefra, som når man arbejder på kontoret. Det går ikke at sidde ved et spisebord, som ikke kan justeres til forskellige arbejdsstillinger. Ligeledes er det vigtigt at man sidder godt, på en kontorstol, som passer til ens vægt og højde.

Vi har hurtig levering (1-3 hverdage) på alle vores produkter til hjemmekontoret.

Filter

Hjemmekontor indretning

Hvis du arbejder hjemmefra en eller flere dage om ugen, så er det vigtigt at du har et ergonomisk korrekt hjemmekontor. Hvis du sidder ved dit spisebord og arbejder, så vil du højest sandsynlig opleve at du får ondt i skylder, ryg eller andre områder på kroppen. Hvis du gerne vil undgå arbejdsskader, så skal du investere i et ergonomisk hjemmekontor, hvor du har et hæve sænkebord og en god ergonomisk kontorstol.

Hvordan indretter man bedst et hjemmekontor?

Når du skal indrette dit hjemmekontor, så er det vigtigt at det er ergonomisk. De fleste der indretter et kontor i deres hjem, har kun fokus på det æstetiske, hvilket selvfølgelig også skal være i orden – men hvis du skal sidde ned mange timer i løbet af dagen, så skal det ergonomiske være første prioritet.

Skrivebord til hjemmekontor

Når du skal vælge et skrivebord til dit hjemmekontor, så er det vigtigt at du tænker ergonomisk og ikke kun æstetisk. Der er ikke noget ved, at sidde ved et skrivebord en hel dag som er flot, men hvor du får ondt i ryggen. Derfor skal du finde en kombination af et æstetisk flot skrivebord, som er ergonomisk korrekt.

Hvilket skrivebord er bedst til et hjemmekontor?

Vi anbefaler at du investerer i et hæve sænkebord til dit hjemmekontor. Hvis du har et almindelig skrivebord, så har du ikke mulighed for at ændre arbejdstilling i løbet af dagen. Med et hæve sænkebord, har du mulighed for at stå op i løbet af din arbejdsdag, hvilket er godt for din ergonomi. Hvis du står op i løbet af dagen, så øges din hjerterytmer og forbrænding.

Kontorstol til hjemmekontor

Leder du efter en god ergonomisk kontorstol til dit hjemmekontor? Så er kommet til det rigtige sted. Hos Kontormøblergo.dk har vi et stort udvalg af kontorstole, der alle er ergonomisk og af høj kvalitet.

Når du arbejder hjemmefra er det vigtigt at du sidder lige så godt, som du gør når du er på din arbejdsplads. Selvom du “kun” arbejder hjemmefra en eller to dage om ugen, så er det vigtigt at du har muligheder for at ændre siddestillinger undervejs – ellers kan det resultere i dårlig ryg eller andre arbejdsskader.

Hvilken kontorstol er bedst til et hjemmekontor?

Den bedste kontorstol, som du kan vælge til dit hjemmekontor, er en kontorstol der er ergonomisk. En ergonomisk kontorstol giver dig muligheden for at have varierende siddestillinger i løbet af arbejdsdagen. En ergonomisk kontorstol kan justere rygstillinger, sædedybden og andre indstillinger.

Hjemmekontor indretning inspiration

Hvis du har brug for inspiration til indretning af dit hjemmekontor, så har vi skrevet en guide. I vores guide kan du få tips til hvordan du skal indrette dit hjemmekontor, så det både er æstetisk flot og samtidig er ergonomisk.