Guide: Sådan vælger du den rigtige whiteboard tavle

Guide: Sådan vælger du den rigtige whiteboard tavle

Der er findes mange slags whiteboard tavler, men hvilken tavle skal du vælge? Læs vores guide, så er du godt på vej.


ur ikon
Læsetid: 4 min.

Et whiteboard er et rigtig godt arbejdsredskab på kontoret eller derhjemme. Tavlen kan bruges til mange forskellige formål bl.a. til at videregive information til andre, skabe et overblik over projekter og deadlines eller præsentationer. Whiteboards giver dig mulighed for at formidle dit budskab ud på en visuel og forståelig måde. Derfor oplever vi også, at en whiteboard tavle kan bruges i en række rum som møderum, kantine, undervisning, restaurant og hjemmekontor.

Hvad skal du bruge din whiteboard tavle til?

Formålet med whiteboard tavlen er afgørende for, hvilke tavle der er den rigtige for dig. Skal tavlen indgå som en del af kontorindretningen, så er designet vigtigt. Her gælder det om, at sender de rigtige signaler gennem tavlen. Skal designet være neutral, praktisk eller moderne? Det kommer an på virksomhedens brand.

Skal det være en flipover tavle?

En flipover er et whiteboard med en række smarte og praktiske funktioner. Tavlen er rigtig smart til møder eller undervisning, hvor man aldrig løber tør for plads at skrive på. Du skal bare skifte papir, så er du godt i gang igen med at skrible stikordene eller idéerne ned. Bagefter kan du nemt gemme dine noter bagefter eller hænge dem op på væggen.

Whiteboard med hjul eller uden?

Har du brug for fleksibilitet i hverdagen, så er whiteboard på hjul det rette valg for dig. Whiteboard hjul tillader dig at arbejde eller holde møderne, der hvor du syntes det er mest praktisk. Det kan også være rart, at det ikke altid er det samme sted eller rum, man skal lave gruppearbejde eller holde møde i.

Ønsker du en mobil whiteboard uden hjul, så kan du få et whiteboard med håndtag. Note whiteboard er en dobbeltsidig whiteboard, der er nemt at transportere rundt. Du skal bare gribe fat i håndtaget på siden af tavlen, og det kan nemt gøres med den ene hånd, da Note witeboard tavlen ikke vejer så meget.

Del denne artikel


Varen blev tilføjet til kurven: