3 kontorstole til dig med dårlig ryg

3 kontorstole til dig med dårlig ryg

Kontorstole til dårlig ryg er perfekt til dig, der døjer med rygsmerter eller smerter i lænden.

ur ikonLæsetid: 2 min.

Når du køber en god kontorstol til dårlig ryg, så er det en investering for livet. Det er vigtigt, at du får valgt den helt rigtige stol, der kan sikre dig støtte og siddekomfort hele dagen. Ellers kan du komme til at ødelægge din ryg.

Hvilke kontorstole er gode til dårlig ryg?

Hvis du har dårlig ryg, så gælder det om at finde en kontorstol der kan afhjælpe dig med smerterne som kan forekomme, hvis du sidder meget ned i løbet af en arbejdsdag. Vi anbefaler ergonomiske kontorstole til personer med dårlig ryg, da de kan justeres i forhold til den individuelle persons krop og behov.

Hvorfor er ergonomiske kontorstole perfekte til dårlig ryg

Hvis man ikke sidder på en god og ergonomisk kontorstol i løbet af arbejdsdagen, så er der stor chance for at man får dårlig ryg og rygsmerter. En kontorstol skal kunne justeres i forhold til den individuelle brugers vægt, behov og præferencer.

Nedenfor kan du læse om 3 ergonomiske kontorstole, som vi anbefaler til personer der sidder meget ned i løbet af en arbejdsdag.

1. Back App sadelstol

Back App er en favorit hos mange, der døjer med rygsmerter eller gerne vil have mere bevægelse i hverdagen. Faktisk er der over 100.000 brugere verden over.

Selvom Back App er en kontorstol uden ryg, så sidder man fantastisk i den. Det kræver lidt tilvænning i starten, men det vænner du dig hurtigt til.

Ved at bruge Back App stolen dagligt får du en bedre kropsholdning, da stolen tvinger dig til at sidde med ret ryg. Efter få ugers brug kan du allerede mærke fordelene ved en stærkere core muskulatur og forhåbentlig er rygsmerterne blevet reduceret.

Når du bruger Back App stolen, så træner du musklerne som støtter din rygsøjle. Kroppen er skabt til bevægelse og ikke til stillesiddende arbejde. Derfor er Back App er den perfekte kontorstol, der kan hjælpe til dig med at få noget bevægelse ind i hverdagen.

Backapp ergonomisk stol

2. Spinella kontorstol

Spinella er en kontorstol med kort sæde, der sikrer at du altid sidder det rette sted på stolen. Du kommer til at sidde helt ind til stolens ryg og lændestøtte, hvilket bidrage til en masse støtte til din ryg og lænd.

Sædet kan både vippes frem og tilbage, så stolen følger nærmest din ryg og sikrer dig en god ergonomisk siddestilling.

De to rygpuder på Spinella er begge separat indstillelige, så du opnår den mest optimale støtte for din ryg.

Spinella ergonomisk kontorstol med sort polstring

3. Siff kontorstol

Siff er en af vores mest populære kontorstol. Stolens gode siddekomfort og mange indstillingsmuligheder er noget mange værdsætter. Stolen kan både indstilles i højden og sædedybden, så juster stolen lige efter dine ønsker og behov. Selvom Siff har mange indstillinger, er den dog stadig rigtig brugervenlig.

Stolen har synkronmekanisme. Det vil sige, at sædet automatisk følger med stolens ryg, hvis du læner dig bagover i stolen. Det gør, at du undgår følelsen af at glide fremad i stolen, men bliver siddende i en god position. Vægtjusteringen af sædevippet foregår let og kan også tilpasses tungere personer.

Siff kan bruges af de fleste – den kan tilpasses i højden, så den passer til personer fra 165 til 190 cm. Du har også mulighed for at justere sædets dybde, og ryggen kan nemt justeres op og ned.

Siff kontorstol med sort polstring

Stort udvalg af ergonomisk kontorstole til dårlig ryg

Hos Kontormøbler.dk har vi et stort udvalg af ergonomisk kontorstole af høj kvalitet, der kan hjælpe dig hvis du har dårlig ryg. Hvis du sidder meget ned i løbet af arbejdsdagen, så er det vigtigt at du investerer i en ergonomisk kontorstol, der passer til netop dine behov.

 • Siff kontorstol – Sort polstring

  4.67 out of 5
  Fra: 3.618,75 kr. inkl. moms
 • Spinella kontorstol – sort

  5.00 out of 5
  7.210 kr. inkl. moms
 • Lanab Take 1020 ståstøttestol

  4.00 out of 5
  Fra: 2.979 kr. inkl. moms

Del denne artikel


Varen blev tilføjet til kurven: